Jídelníček od 24.6. - 28.6.

                                                                                                       

                                                                                                             obsahuje alergeny

      

 

 

PO

24.6.

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

Chléb s rybí pomazánkou, rajče, mléko, čaj

mrkvová s bulgurem

rizoto s kuřecím masem

zeleninový salát, voda s citronem

veka se žervé, ovoce, šťáva

 

1,4,7

1

 

 

1,7

ÚT

25.6.

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

 

Doplněk

svačina

 

houska s ramou, ředkvička, mléko, čaj

fazolová

rybí file zapečené s kysanou smetanou, a sýrem, brambor

červená řepa, voda se sirupem

 koláček, granko, ovoce, sirup

 

1,7

1

1,4,7

 

 

1,3,7

 

ST

26.6.

 

Přesnídávka

 

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

žitná bulka s vaječnou pomazánkou, okurka, mléko, čaj

gulášová

dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

voda s citronem,ovoce

karlovarský rohlík, ochucené mléko,

 

1

 

1,

1,3,7

 

1,7,12

 

 

ČT

27.6.

 

 

Přesnídávka

 

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

chléb s tvarohovou pomazánkou s kapií, zelenina, mléko, čaj

zeleninová s kuskusem

kuře na paprice, těstoviny

čaj, voda

ovocný talíř, křehký plátek, šťáva

1,7

7

1,9

1,7

 

1,7

 

28.6.

 

Přesnídávka

 

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

toustový chléb s máslem a  šunkou, zelenina, mléko, čaj

kuřecí vývar s nudličkami

bramborové šišky s mákem /houskou/

granko, šťáva

jogurt, piškoty, voda se  sirupem,

 

1,7 /6,9,10)

 

1,9

1,12 (3,7,9,13)

7

1,3,7

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena                          Přejeme dobrou chuť

Ovoce a zelenina je podávána každý den dle sezónní nabídky

Jednotlivé pokrmy jsou určené k přímé spotřebě bez skladování

kuchařka:  Růžena Budilová

Provozář : Jiřina Duchoňová                                                     

alergeny :1-obiloviny, 2- korýši, 3- vejce, 4- ryby, 5- podzemnice olejná (arašidy), 6- sojové boby (soja), 7- mléko, 8- skořápkové plody, 9- celer, 10- hořčice, 11- sezamová semena (sezam), 12 oxid siřičitý (SO2), 13- vlčí bob (lupina),14-měkkýši a výrobky z nich.