J í d e l n í č e k  od 10.12. do 14.12.2018                              

                                                                                                        obsahuje alergeny

 

 

PO

10.12.

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

chléb s ramou, jablko, mléko, čaj

špenátová

masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny

čaj

ovocná přesnídávka, rýžový chlebíček, šťáva

 

1,7,

1,7

1,3,

 

1,6

ÚT

11.12.

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

koláč, ovoce, granko, čaj

zeleninová s jáhly

kovbojské fazole, chléb

mléčný výrobek, čaj

houska s tvarohovou pomazánkou s mrkví, zelenina, ochucené mléko, voda

 

1,3,7

1,

1,

 

1,7

 

 

ST

12.12.

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

chléb s pomazánkou z olejovek, zelenina, mléko, čaj s citronem

hovězí s nudličkami

vepřové v kapustě, brambor

čaj se sirupem

rohlík s lučinou, ovoce, sirup

 

1,4,7

1,9

1,

 

1,7

 

 

ČT

13.12.

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

chléb ve vajíčku, bílá káva, zelenina,

čočková se zeleninou a kroupami

kuřecí rizoto,

červená řepa, šípkový čaj

dalamánek s pomazánkovým máslem, zelenina, čaj

 

1,4,7

1

1,9

7

1,7

 

 

14.12.

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

kaiserka s drožďovou pomazánkou, zelenin , mléko, čaj

gulášová

nudle s mákem a cukrem

čaj s medem

veka s pomzánkou z taveného sýra, zelenina, sirup s vodou

1,3,6,7,11

1,

1,3

 

1,7

                                                                                                                                                                                                            Přejeme dobrou chuť                                 Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena

Ovoce a zelenina je podávána každý den dle sezónní nabídky

Jednotlivé pokrmy jsou určené k přímé spotřebě bez skladování

kuchařka: Růžena Budilová

Provozář : Jiřina Duchoňová                                                                            

alergeny :1-obiloviny, 2- korýši, 3- vejce, 4- ryby, 5- podzemnice olejná (arašidy), 6- sojové boby (soja), 7- mléko, 8- skořápkové plody, 9- celer, 10- hořčice, 11- sezamová semena (sezam), 12 oxid siřičitý (SO2), 13- vlčí bob (lupina),14-měkkýši a výrobky z nich.