Jídelníček  20.2. - 24.2. 

                                                                                                                 Obsahuje alergeny   

 

 

PO

20.2.

 

přesnídávka

polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

karlovarský rohlík,  čaj

pórková s ovesnými vločkami

smažený květák, brambor

dětská tatarka, čaj, ovoce

houska s taveným sýrem, mléko, okurka,

1,6,7

1,

1,3

7

1,7

 

ÚT

21.2.

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

dalamánek s rybí pomazánkou, rajče, čaj s citronem,

drožďová

vepřové na paprice, těstoviny

ovoce, čaj se sirupem

rohlík s máslem a džemem, mléko, šťáva

1,7

1,

7

 

1,7

ST

22.2.

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

houska s máslem, strouhaný sýr, mléko,  zelenina

hrachová se smaženým hráškem

krůtí rolka, brambor

kompot, sirup, voda

kaiserka s lučinou, ochucené mléko

 

1,7

1,

1,3

 

1,7

 

 

 

ČT

23.2.

 

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

kukuřičné lupínky v jogurtu, čaj, ovoce

krupicová s vejcem

čočkový prejt,

salát z kysaného zelí, šťáva, mléčný výrobek

chléb s kuřecí pomazánkou, mrkev, čaj

 

1,6,7

1,3

1,

 

1,3,

 

 

 

24.2.

 

 

Přesnídávka

Polévka

Hlavní jídlo

Doplněk

svačina

 

 

lámankový chléb s vaječnou pomazánkou, mléko, ovoce

rybí

rizoto s kuřecím masem, strouhaný sýr

červená řepa, čaj

jogurt, voda se sirupem

 

1,7

1,

 

 

7

 

kuchařka: Zdena Trsťanová

provozář : Jiřina Duchoňová

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena                Přejeme dobrou chuť

Ovoce a zelenina je podávána každý den dle sezónní nabídky

 

alergeny :1-obiloviny, 2- korýši, 3- vejce, 4- ryby, 5- podzemnice olejná (arašidy), 6- sojové boby (soja), 7- mléko, 8- skořápkové plody, 9- celer, 10- hořčice, 11- sezamová semena (sezam), 12 oxid siřičitý (SO2), 13- vlčí bob (lupina),14-měkkýši a výrobky z nich.